4. Everybody's Whore

 2009.01.11. 09:38

Az USA városairól nem sok újdonságot tudok mondani, pedig pl. New York mégsem olyan, mint a Kojak-ben. A legjobb hasonlat, ami eszembe jut, hogy Amerika a világ legnagyobb bordélyháza, a városok meg a kurvák benne. És New York a legkeresettebb mindközül, habár sok mindent átélt már. New York pornózott is, sok ember számára a legjobb választás. Ha New York egy kurva, akkor Manhattan a mellei, Queens a vaginája, és Bronx a segge. Nem olyan király, mint elsőnek tűnik. Ja, de legalább van egy köldök-pirerecing-je is, amiért mindenki megőrül. A Szabadág-szobor!

De hasonló dolgokat lehet elmondani az összes többi városról is: Chicago az öreg ribi, túl sok mindent ne várj már tőle, csak egy valamit: kielégülést. Miami még a gyermekkor határán lévő tini, kicsit tapasztalatlan, de ugyanakkor roppant szenvedéllyel és átéléssel végzi munkáját. Miami még friss, még mutathat valami teljesen újat, és neki és mutathatnak még. Hát ezek után nem csoda, hogy annyi nyugdíjas él ott… Dallasról nem tudok én sem írni semmit, egyrészt nem voltam ott, másrészt mindig Jockey és Pamela képe úszik be a fejembe, ha csak rá gondolok. Ellenben ott van a Nyugati-part három nagy bálványa: L.A., a bukott angyalok városa. L.A. nagyon-nagyon rossz kislány volt és szeretné, hogy megbüntesd. Los Angeles egy báránybőrbe bújt farkas. És olyan kéjjel és csendes profizmussal végzi a munkáját, hogy senki sem jöhet ki belőle úgy, ahogy bement – megfertőz kicsit saját őrült romlottságával.  

A mesés Miss Las Vegastól pedig minden perverziót megkapsz, amire vágysz: állat-szextől szado-mazón át minden beteg dolgot, amit valaha is elképzeltél, vagy el még se mertél – csak legyen elég pénzed!
San Francisco pedig olyan lány, aki messze nem ennyire bevállalós – habár vannak meredek húzásai. Nála smaci nincs. Ahhoz előbb bele kell szeretni. De bele is lehet, csak ő nem épp egy hűséges fajta.
Philadephia dettó, csak ő drága. Nagyon. Soha nem akart prosti lenni, csak ugyebár valahogy pénzt kell szerezni a fősulira. Ja, és ő nem kurva. Ő „rendelhető társ” vagy valami hasonló baromság. Őt nem lehet csak úgy megbaszni, és otthagyni. Vele beszélgetni kell. Ő értelmes.
Washington pedig a Madame. Őt nem kefélheti meg akárki, csak a szerencsés kiválasztottak. Akik vagy nagyon gazdagok, vagy ismernek más nagyon gazdag embert. A hatalmasok. Washingtont csak a pénz érdekli – ezért futtatja az egész kócerájt.
Ők a papnők. A pénz papnői.
Ugyanis Amerikában a pénz az Isten.

A bejegyzés trackback címe:

https://welcometoamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr23870391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása